Μπορείτε απλώς να διαγράψετε τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο πρόγραμμα επεξεργασίας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.
Κάντε κλικ στο «Σύνδεση» στην πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας.


Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο «Σύνδεση».


Όταν έχετε συνδεθεί, στην πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας κάντε κλικ στη διεύθυνση email σας ή στο όνομα χρήστη σας.


Στο προφίλ σας επιλέξτε την ενότητα «Οι φωτογραφίες μου». Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει, ταξινομημένες κατά ημερομηνία μεταφόρτωσης.


Περάστε τον δείκτη πάνω από τη φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων. Οι διαγραμμένες φωτογραφίες δεν είναι πλέον προσβάσιμες, θα πρέπει να τις ανεβάσετε ξανά στο πρόγραμμα επεξεργασίας.


Για να διαγράψετε πολλές φωτογραφίες, επιλέξτε το τετράγωνο δίπλα στην ημερομηνία μεταφόρτωσης. Θα διαγραφούν όλες οι φωτογραφίες που μεταφορτώθηκαν εκείνη την ημερομηνία.

