Ναι, αν έχετε παραγγελία με το φωτοβιβλίο αποθηκευμένο στο προφίλ σας, συνδεθείτε στο προφίλ σας και το φωτοβιβλίο θα ανοίξει στο πρόγραμμα επεξεργασίας, όπου μπορείτε να το επεξεργαστείτε ή να το παραγγείλετε ξανά απευθείας. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε παρακάτω.
Αν δεν έχετε προφίλ ή το φωτοβιβλίο δεν είναι αποθηκευμένο στον λογαριασμό σας, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να προσθέσουμε το φωτοβιβλίο στο προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να το παραγγείλετε ξανά.
Λόγω του GDPR αρχειοθετούμε τα βιβλία μόνο για το απαραίτητο διάστημα (έως 4 χρόνια). Δυστυχώς, παλαιότερες παραγγελίες δεν μπορούν να εκτυπωθούν.
Κάντε κλικ στο «Σύνδεση» στην πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας.


Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο «Σύνδεση».


Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στη διεύθυνση email ή στο όνομα χρήστη σας, στην πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας.







