Az editorba feltöltött fotókat egyszerűen törölheted az alábbi lépéseket követve.
Kattints a weboldal jobb felső sarkában található „Bejelentkezés” gombra.


Adja meg e-mail-címét és jelszavát, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra.


Bejelentkezés után kattints a weboldal jobb felső sarkában az e-mail-címedre vagy a felhasználónevedre.


A profilodban válaszd a „Fotóim” menüpontot. Itt találod az összes feltöltött fotódat, a feltöltés dátuma szerint rendezve.


Vidd az egérkurzort a törölni kívánt fotó fölé, majd kattints a kuka ikonra. A törölt fotók nem érhetők el újra, ezért ismét fel kell töltened őket a szerkesztőbe.


Több fotó törléséhez jelölje be a feltöltés dátuma melletti négyzetet. Ezzel az adott napon feltöltött összes fotó törlődik.

