Fotogrāfijas, ko esat augšupielādējis redaktorā, varat vienkārši izdzēst, veicot šīs darbības.
Mājaslapas augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz “Pieteikties”.


Ievadiet savu e-pasta adresi un paroli un noklikšķiniet uz “Pieteikties”.


Kad esat pieteicies, vietnes augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz savas e-pasta adreses vai lietotājvārda.


Savā profilā atveriet sadaļu “Manas fotogrāfijas”. Tur atradīsiet visas augšupielādētās fotogrāfijas, sakārtotas pēc augšupielādes datuma.


Novietojiet kursoru uz fotoattēla, kuru vēlaties dzēst, un noklikšķiniet uz atkritumu tvertnes ikonas. Dzēstie fotoattēli vairs nebūs pieejami — tie būs atkārtoti jāaugšaugšupielādē redaktorā.


Lai dzēstu vairākus attēlus, atzīmējiet kvadrātiņu blakus augšupielādes datumam. Tiks dzēsti visi attiecīgajā datumā augšupielādētie attēli.

