Je kunt foto's die je naar de editor hebt geüpload eenvoudig verwijderen door deze stappen te volgen.
Klik rechtsboven op de website op “Inloggen”.


Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op “Inloggen”.


Als u bent ingelogd, klikt u rechtsboven op de website op uw e-mailadres of uw gebruikersnaam.


Selecteer in je profiel het gedeelte “Mijn foto's”. Hier vind je al je geüploade foto's, gesorteerd op uploaddatum.


Beweeg met je muis over de foto die je wilt verwijderen en klik op het prullenbakpictogram . Verwijderde foto's zijn niet meer terug te halen; je moet ze dan opnieuw uploaden naar de editor.


Om meerdere foto's te verwijderen, vink je het vakje naast de uploaddatum aan. Alle foto's die op die datum zijn geüpload, worden dan verwijderd.

