Можете лесно да изтриете снимките, които сте качили в редактора, като следвате тези стъпки.
Кликнете върху „Вход“ в горния десен ъгъл на сайта.


Въведете своя имейл и парола и щракнете върху „Вход“.


Когато сте влезли в профила си, кликнете върху имейл адреса или потребителското си име в горния десен ъгъл на сайта.


В профила си изберете раздела „Моите снимки“. Там ще намерите всички качени от вас снимки, подредени по датата на качване.


Задръжте курсора върху снимката, която искате да изтриете, и щракнете върху иконата на кошче . Изтритите снимки вече не са достъпни – ще трябва да ги качите отново в редактора.


За да изтриете няколко снимки наведнъж, маркирайте квадратчето до датата на качване. Така ще бъдат изтрити всички снимки, качени на тази дата.

