Du kan ganske enkelt slette fotos, som du har uploadet til redigeringsprogrammet, ved at følge disse trin.
Klik på “Log ind” i øverste højre hjørne på hjemmesiden.


Indtast din e-mail og adgangskode, og klik på “Log ind”.


Når du er logget ind, skal du klikke på din e-mailadresse eller dit brugernavn øverst til højre på hjemmesiden.


Vælg afsnittet “Mine billeder” i din profil. Her finder du alle dine uploadede billeder, sorteret efter uploaddato.


Hold musen over det billede, du vil slette, og klik på skraldespandsikonet . Slettede billeder kan ikke gendannes – du er nødt til at uploade dem igen til editoren.


Hvis du vil slette flere billeder, skal du markere feltet ud for uploaddatoen. Alle billeder, der er uploadet den dato, bliver slettet.

