• Maailmanlaajuinen toimitus. Alennettu toimitus yli 60 $ tilauksiin
  • Tilaaminen vie vain muutaman minuutin!
  • 100 % tyytyväisyystakuu

Voinko tilata kopion aiemmin tilaamastani valokuvakirjasta?

Kyllä. Jos tilaus ja siihen tallennettu kirja ovat profiilissasi, kirja avautuu editorissa, kun kirjaudut profiiliisi. Voit muokata sitä tai tilata sen suoraan uudelleen. Tarkemmat ohjeet löydät alta.

Jos sinulla ei ole profiilia tai kirjaa ei ole tallennettu tilillesi, luo tili ja ota meihin yhteyttä. Lisäämme kirjan mielellämme profiiliisi, jotta voit tilata sen uudelleen.

Päivitetty 03. syyskuuta 2026

GDPR:n vuoksi arkistoimme kirjoja vain tarvittavan ajan (enintään 4 vuotta). Vanhempia tilauksia ei valitettavasti voida painaa.

1. Kirjaudu sisään

Napsauta verkkosivuston oikeasta yläkulmasta “Kirjaudu sisään”.

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta ”Kirjaudu sisään”.

2. Siirry profiiliisi

Kun olet kirjautunut sisään, napsauta sivuston oikeassa yläkulmassa sähköpostiosoitettasi tai käyttäjänimeäsi.

3. Siirry kohtaan ”Tallennetut projektit”

4. Löydät kirjasi ”Valmiit projektit” -osiosta. Klikkaa ”Muokkaa ja tilaa uudelleen”.

5. Sen jälkeen voit heti valita ”Lisää ostoskoriin” tai muokata projektiasi ennen kuin tilaat sen uudelleen.