Fotografije koje ste prenijeli u editor možete jednostavno izbrisati slijedeći ove korake.
Na web stranici kliknite „Prijava” u gornjem desnom kutu.


Unesite svoju e-mail adresu i lozinku te kliknite na „Prijava”.


Kada ste prijavljeni, u gornjem desnom kutu web stranice kliknite na svoju adresu e-pošte ili korisničko ime.


U svom profilu odaberite odjeljak „Moje fotografije“. Ovdje možete pronaći sve svoje učitane fotografije, poredane prema datumu učitavanja.


Zadržite pokazivač nad fotografijom koju želite izbrisati i kliknite na ikonu koša za smeće . Izbrisanim fotografijama više ne možete pristupiti, morat ćete ih ponovno prenijeti u uređivač.


Da biste izbrisali više fotografija, označite kvadratić uz datum prijenosa. Izbrisat će se sve fotografije prenesene tog datuma.

