Zdjęcia przesłane do edytora możesz łatwo usunąć, wykonując poniższe kroki.
Kliknij „Zaloguj się” w prawym górnym rogu strony.


Wpisz swój adres e-mail i hasło, a następnie kliknij „Zaloguj się”.


Po zalogowaniu kliknij swój adres e-mail lub nazwę użytkownika w prawym górnym narożniku strony.


W swoim profilu wybierz sekcję „Moje zdjęcia”. Znajdziesz tu wszystkie przesłane przez siebie zdjęcia, posortowane według daty przesłania.


Najedź kursorem na zdjęcie, które chcesz usunąć, i kliknij ikonę kosza . Usuniętych zdjęć nie można odzyskać – trzeba je ponownie przesłać do edytora.


Aby usunąć kilka zdjęć, zaznacz kwadrat obok daty przesłania. Zostaną usunięte wszystkie zdjęcia przesłane w tym dniu.

