Poți șterge ușor fotografiile pe care le-ai încărcat în editor urmând pașii de mai jos.
Apasă pe „Log in” în colțul din dreapta sus al site-ului.


Introdu adresa de e-mail și parola, apoi apasă pe „Log in”.


Când ești autentificat, în colțul din dreapta sus al site-ului dă clic pe adresa ta de e-mail sau pe numele tău de utilizator.


În profilul tău selectează secțiunea „Fotografiile mele”. Aici găsești toate fotografiile încărcate, ordonate după data încărcării.


Treci cu mouse-ul peste fotografia pe care vrei să o ștergi și dă clic pe pictograma coșului de gunoi . Fotografiile șterse nu mai pot fi accesate, va trebui să le încarci din nou în editor.


Pentru a șterge mai multe fotografii, bifează pătratul de lângă data încărcării. Toate fotografiile încărcate la acea dată vor fi șterse.

