Kan jag dela eller förhandsvisa boken efter beställningen?
Ja, om du har en bok sparad i din profil kan du visa eller dela den. Om boken inte är i din profil, skicka ett e-postmeddelande till oss och vi hjälper gärna till.
Uppdaterad 3 september 2026
3. ÖGA-ikonen visar en förhandsgranskning av boken. DELA-ikonen – härifrån kan du dela bokens förhandsgranskning direkt till Facebook, Twitter, e-post eller kopiera länken till urklipp via den sista ikonen.
Kontakta oss om du behöver hjälp.